Vi behöver bli fler på Nybyggeängen!

Nybyggeängen har vårdats av medlemmar i vår förening i snart 23 år. Arbetet började år 1991 med röjning och återskapande av ängsmarken och har sedan dess fortsatt. Den årliga skötseln är en förutsättning för att blomsterprakten ska bibehållas. Idag är de flesta som är med i Ängsgruppen pensionärer, och nytillskott till gruppen eftersökes. Är du intresserad av att bli en del av Ängsgruppen, eller är du kanske nyfiken på att följa med och lära dig hur ängen sköts? Hör av dig till Eva Gustavsson på 011–649 40 så berättar hon mer!

Nu finns även Nybyggeängen med på Naturkartan i Norrköping, roligt tycker vi! Klicka här för att besöka Naturkartan.

Under våren kommer även vårt nya program att komma ut, fyllt med aktiviteter på Nybyggeängen och annat roligt. Är du medlem – håll utkik i brevlådan under april månad. Är du inte medlem men vill bli?  Besök denna sida för att börja ditt medlemskap!

Nybyggeängen

Foton: Göran Esbjörnsson