Tips: Östergötlands aktivitetsdag!

Naturskyddsföreningen Norrköping kommer att delta på Östergötlands aktivitetsdag som arrangeras av Studiefrämjandet den 20:e september. Under dagen erbjuder flera olika medlemsorganisationer olika aktiviteter för att visa vad föreningslivet i Östergötland har att erbjuda. Vill du veta mer om aktivitetsdagen kan du besöka Studiefrämjandets hemsida genom att klicka här.

Natur- och kulturvandring i Abborreberg

Naturskyddsföreningen Norrköping erbjuder tillsammans med Svenska Turistföreningens Lokalavdelning Bråvalla en natur- och kulturvandring i Abborreberg klockan 10.00. Den guidade turen kombineras med tipspromenad. Vi samlas klockan 10.00 vid anslagstavlan vid busshållsplatsen vid Abborreberg.

För mer information, kontakta Stefan Arrelid på 072- 72 82 075, eller Elisabeth Nyström på 0730-56 38 62.