Ny webbmaster – en liten presentation

På väg ut i skogen, med kameran.

På väg ut i skogen, med kameran.

Hej på er!

Jag är den nya webbmastern för Naturskyddsföreningen Norrköpings webbplats. Jag bor i Norrköping city, är hängiven naturfotograf på fritiden  (länken går till min naturblogg) samt systemutvecklare och webbdesigner till yrket. Lite av det jag jobbar med kan ni se på Jernriddare.se.
Under hösten kommer jag även sätta ihop aktivitets-programmet som skickas ut i november 2015.
Emelie som tidigare ansvarade för sajten kommer fortsättningsvis lägga sin fokus på vår Facebook-sida, så hon och jag kommer samarbeta för att sidorna ska få så mycket trafik och spridning som möjligt.

Vad kommer hända på sajten?

Inom kort kommer jag se till att nyhetsartiklar som publiceras här på sajten ”automagiskt” hamnar på Facebook-sidan. Flera delningsalternativ av artiklar kommer att finnas så att webbinnehållet enkelt kan delas av besökare och få spridning till sociala medier.
Jag kommer även lägga upp en s k widget så att vårt Facebook-flöde syns på sajten.

Ett särskilt webbformulär för att skicka in material som ska publiceras på sidan och/eller till programmet kommer också att läggas ut på prov, för att se hur väl det fungerar.

Mina övriga tankar och idéer kring webbplatsens uppbyggnad och dynamik hoppas jag kunna presentera för styrelsen inom snar framtid, så det får jag återkomma till om/när det blir aktuellt.

Kom med förslag

Har du tankar och idéer om hur webbplatsen skulle kunna förbättras? Tveka inte att höra av dig till mig med dina förslag.

Vänligen

Theresa J.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *