MILJÖMÄRK POLITIKERNA!

Den 8:e maj bjuder vi in till en paneldebatt med alla sju partier i Norrköping. Att påverka människor till att tänka mer hållbart och
miljövänligt är något som vi kämpar för dagligen. En aktivitet med fokus på just detta har arbetats fram och vi vill tipsa dig om detta!
Nedan kan du läsa mer om eventet.

Panelutfrågning med miljön i fokus, torsdag 8 maj, kl. 18.00.

Alla partier, media och Du är inbjudna.

Det handlar om natur, miljö, byggplaner, tätortsnära skog m.m. Ett antal frågor är framtagna och du kan komplettera och följa upp dessa på plats.

Café Swartz (invid Norrköpings Stadsbibliotek) öppnar extra kl. 17.00 om du vill fika först.

UTFRÅGNINGEN BÖRJAR kl. 18.00 och man kan stanna kvar och samtala och fika efteråt.

Som moderator har vi hyrt in Lasse Fredriksson.

Bra om vi blir många som har bra miljöfrågor så vi kan påverka Norrköpings framtid positivt.

En långsiktigt hållbar kommun är bäst för alla! (Kom i tid max. 100 pers.i lokalen)

(Ps)

Inför valet kommer Naturskyddsföreningen (riksnivå) att maila alla politiker. De uppmanas då att gå in på en sajt med miljöfrågor och sätta betyg på sig själva. Här ska allmänheten kunna gå in så man får en bild av enskild politikers miljöengagemang.

Varmt välkommen på panelutfrågningen

Arrangör: Naturskyddsföreningen Norrköping och Studiefrämjandet