Fältbiologerna startar upp i Norrköping!

Är du ung och vill kämpa för miljön, gillar att vara ute i naturen och vill lära känna andra som tycker likadant? Då är detta något för dig! Vi är en grupp som är i full gång med att starta upp Fältbiologerna i Norrköping. Fältbiologerna är en förening för ungdomar som är intresserade av miljöfrågor, djur och natur och alla i åldrarna 6-26 är välkomna att gå med i föreningen. Föreningen sysslar både med saker som miljöarbete och hållbarhetsfrågor men vi kommer även att göra roliga lekaktiviteter och ordna utflykter i naturen bland mycket annat. Du är mer än välkommen att höra av dig till någon av oss om du är intresserad av att gå med i föreningen!

Skicka ett mejl till Vendela Agestam på vendela.krycka@gmail.com eller till Robert Petersen på Petersen-robert@hotmail.com. Välkommen!

Fältbiologerna startar upp

Foto: Emelie Fälton